Inforádió: Mesterházy a miniszterlenök-jelöltségről

Budapest
2013.05.02., csütörtök

Az MSZP miniszterelnök-jelöltje az lesz, akit a kongresszus megválaszt - közölte Mesterházy Attila az InfoRádió Aréna című műsorában. Először el kell fogadni egy közös programot - tette hozzá az MSZP elnöke, aki arról is beszélt, hogy teljes nyilvánosságot akar a Portik-Laborc ügyben az MSZP. Mesterházy azt mondta: a szocialistáknak nincs semmilyen rejtegetni valója az ügyben.

Teljes nyilvánosságot akar a Portik - Laborc ügyben az MSZP. A párt elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában azt mondta: a szocialistáknak nincs semmilyen rejtegetni valója az ügyben.

A szerdán több baloldali erőnek felajánlott ellenzéki együttműködésről azt mondta: még nem kapott választ egyik párttól sem. Ismét úgy vélte: a választási kampány élet-halál harc lesz, a voksolás pedig történelmi jelentőségű. Úgy vélte: ha nem lesz változás, azzal visszafordíthatatlan károk keletkeznek.

Az élettársát bántalmazó Balog József eddigi fideszes, jelenleg független képviselőről azt mondta: a politikusnak le kell volna mondania mandátumáról és a polgármesterségről is.

Az eddigi eredmények érvénytelenítését és új pályázatok kiírását sürgette a nemzeti dohányboltokra az MSZP elnöke. Mesterházy Attila az InfoRádió Aréna című műsorában hangsúlyozta: a párt már feljelentést tett a szerinte politikai döntésekkel kiosztott koncessziók miatt.

Mesterházy Attila hangsúlyozta: azt is kifogásolják, hogy utólag változtatták meg az egyik feltételt, és többszörösére emelték a profitrést. Hozzátette. emellett nyilvánosságra kellene hozni a pályázat elbírálóinak névsorát is. Nem sokkal korábban a Fidesz alelnöke visszautasította, hogy politikai alapon választották ki a dohányboltokra kiírt pályázat nyerteseit.

Kósa Lajos azt mondta: több száz, baloldalhoz köthető és számos jobbikos kötődésű jelentkező is van a trafikpályázat nyertesei között. Arra a felvetésre, hogy nyilvánosságra hozzák-e pályázatokat, Kósa Lajos azt mondta: ehhez minden pályázónak hozzá kellene járulnia.
Hanganyag: Exterde Tibor

További hírek