Kampány

Tüntetés a Munka törvénykönyve ellen Miskolcon
Miskolc
2011.09.23., péntek

A demokratikus ellenzék összefogását sürgette a kormány menesztése érdekében Mesterházy Attila, az MSZP elnöke a szocialista párt miskolci demonstrációján a kormányhivatal és a Városháza közötti téren.

Hallasd a Hangod!
Budapest
2011.02.21., hétfő

Kedves Barátunk!

Figyelmedbe ajánljuk a "Hallasd a hangod" honlapot (http://hallasdahangod.info/), ahol biztonságosan megírhatod a kormány tagjainak véleményedet, gondolataidat és legfontosabb követeléseidet vagy bármi mást, amiben gondot okoztak Neked.

Névvel vagy név nélkül is üzenhetsz nekik, adataidat nem adjuk át senkinek, ha csak Te külön nem kéred.

Kattints és mondd ki, amit gondolsz!

Üdvözlettel:
MSZP Internet szerkesztőség

Interjú az "Aszódi Hirhatár"-nak
Aszód
2011.02.19., szombat

Mesterházy Attila, a szocialista párt elnöke a Pest megyei 5. számú választókerület szervezeteinek meghívására szombaton Aszódra látogatott. A pártelnököt szavazók, szimpatizánsok tömege fogadta, a Művelődési Ház nagyterme teljesen megtelt, még a pótszékek sem bizonyultak elegendőnek, többeknek csak állóhely jutott.

Kampány Pápán, ahol időközi választások lesznek
Pápa
2011.02.18., péntek

Az MSZP elnöke szerint a Fidesz nem tudja kezelni a gazdasági, költségvetési "helyzetet". Mesterházy Attila pápai sajtótájékoztatóján azt is elmondta: azért nem vett részt Gyurcsány Ferenc évértékelőjén, mert hasonlóan látja az ország állapotát, mint a volt kormányfő.

Mesterházy Attila Grőber Attila, az MSZP pápai polgármesterjelöltje mellett kampányolt a városban, miközben Gyurcsány Ferenc budapesti rendezvénye zajlott. Pápán március 6-án tartanak időközi polgármester-választást.

A részvételi arány demokráciánk fokmérője
Veszprém
2010.10.03., vasárnap

Leadta szavazatát a vasárnapi önkormányzati választáson Mesterházy Attila. Az MSZP elnöke Veszprémben, a Stadion utcai középiskolai kollégiumban, a 20-as szavazókörben voksolt nem sokkal 12 óra után.

Mesterházy Attila a családjával érkezett, Szilvin és a két gyermeken kívül vele tartottak a szülei is a szóhelyiségbe.

A legerősebb ellenzéki párt vagyunk
Budapest
2010.10.03., vasárnap

Mv.: - A szocialisták elnökének értékelése szerint az MSZP a vártnál jobb eredményt el az önkormányzati választáson. Lássuk.

R.: - Az MSZP székházában itt van mellettem Mesterházy Attila, az MSZP elnöke. Hogyan értékeli a választási eredményt?

Az eredmény bizonyítja: az MSZP "építkezik"
Budapest
2010.10.03., vasárnap

A szocialisták elnökének értékelése szerint az MSZP a vártnál jobb eredményt ért el a vasárnapi önkormányzati választáson. Horváth Csaba gratulált Tarlós Istvánnak, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltjének.

Mesterházy Attila az MSZP elnökségének tagjaival és Horváth Csabával közösen tartott vasárnap esti sajtótájékoztatóján azt mondta, a választás bebizonyította, hogy az MSZP az ellensúly a politikai közéletben, hogy az MSZP az ország második legerősebb pártja és az ellenzék legerősebb pártja. Értékelését a teremben többször is taps fogadta.

Interjú a Klubrádió Megbeszéljük műsorában
Budapest
2010.10.01., péntek

"A mai találkozón 10-ből 8 nyugdíjas kérdezett arról, tudjuk-e, hogy mit szándékoz tenni a Fidesz, mivel számos hír terjed arról, hogy az Orbán-kormány bevezetné a svéd nyugdíj-modell számítást illetve eltörölnék a nyugdíjkorrekciós programot" - mondta Mesterházy Attila a Megbeszéljükben, azt követően, hogy az MSZP az idősek világnapja alkalmából köszöntötte a nyugdíjasokat.

Felvesszük a kesztyűt a mocskolódásokkal szemben
Budapest
2010.10.01., péntek

Horváth Csaba szerint a demokratáknak el kell menniük szavazni vasárnap a szabadság városáért. Mesterházy Attila úgy látja: most minden szavazatra szükség van.

A szocialista főpolgármester-jelölt pénteken, az MSZP Megbecsülés napja elnevezésű rendezvényén, amely a párt önkormányzati kampányának záró eseménye is volt, arról beszélt, hogy amit kínál, az a fejlődés és az építkezés programja.

Mesterházy Attila azt kérte a megjelentektől, hogy támogassák Horváth Csabát és a jelenlévő 22 szocialista kerületi polgármesterjelöltet, mert ők tisztességgel dolgoznak az emberekért.

Közgazdasági képtelenségekkel van tele a kampánya
Sopron
2010.09.29., szerda

Ha saját hatalmának bebetonozásáról van szó, akkor gyors, határozott és kíméletlen a Fidesz, de ha az emberek problémáinak megoldásáról, akkor hónapokat és türelmet kér - mondta pártja soproni kampányzáróján Mesterházy Attila, az MSZP elnöke.

Oldalak